Post by mautraptoninle on Feb 21, 2022 3:55:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بیشتر طلا ▞▞▞
▞▞▞ Restaurant Paradise: Sim Builder 2022 version ▞▞▞
جالب است اما تبلیغات آزاردهنده است
من لذت میبرم
Restaurant Paradise: Sim Builder הדמיה lnuo
طراحی این بازی واقعا زیبا است و من بازی های قبلی را دوست داشتم، اما احساس می کنم این یکی کمی کم است. کار زیادی برای انجام یا ساخت جز رستوران ها وجود ندارد. مسئله اصلی من این است که چگونه به طرز عجیبی ارتقاء سطح دشوار است؟ من مدتی است که در سطح 2 هستم و معمولاً این بازی ها به سرعت بالا می روند، حداقل در مراحل اولیه.
بازی بسیار زیبا و بامزه ای است. من می دانم که می گویم ناز است، اما شخصیت ها بسیار زیبا هستند و من این بازی را دوست دارم، یکی از بازی های مورد علاقه من است. این بازی جالب و همچنین شگفت انگیز است. هیچ ناامیدی برای این بازی نیست. من بازیهای زیادی را قبل از امتحان کردن این بازی امتحان میکنم، اما از همه بازیها بهترین است، این برای کودکان نیز خوب است. بازی زیبا، زیبا، شگفت انگیز یک بار آن را امتحان کنید
آلونزو عزادار جهان
من دانلود 9% بهم خورده
خنک است و استرس را از بین می برد
من عاشق این بازی هستم
خوب!
دوست داشتنی ترین بازی ای که دانلود کردم. من 1000 بازی دانلود کردم اما این یکی از بهترین بازی هایی است که تا به حال دیده ام. این بهترین بازی تاریخ است که نمی دانم در مورد آن چه بگویم. I Love This Game ..... این بازی بهترین است سرگرم کننده ترین و لذت بخش ترین تشکر برای ساخت این بازی من فقط آن را دوست دارم آن را دوست دارم آن را دوست دارم .................. ................................................ ................................................ ................................................ ..
من عاشق این بازی هستم!!! ❤❤ من بارها این بازی را حذف کردم تا بازی های سیم دیگر را نصب کنم اما سایر بازی های سیم به عنوان Happy Mall، Magic School و این بازی خوب نیستند. من همیشه این بازی را دوباره نصب می کنم. بنابراین اگر بتوانم بیش از 5 ستاره بدهم، 100 ستاره می دهم. <3
من عاشق این بازی هستم و نمی توانم جلوی آن را بگیرم. قبلاً یک حساب کاربری قدیمی در این کار داشتم، اما فراموش کردم که چگونه به آن دسترسی داشته باشم، بنابراین مجبور شدم دوباره راه اندازی کنم، اما ناراحت نیستم زیرا این بار این کار را به شکل دیگری انجام می دادم!
راستش من عاشق بازی هستم. مشکل اینجاست که هر وقت روی وظیفه Reward کلیک می کنیم خراب می شود و متوقف می شود. بهتر است اصلاح شود تا بیشتر ما از بازی لذت ببریم. لطفا درستش کنید ممنون
این بازی بسیار سرگرم کننده و لذت بخش است ☺️ من این را توصیه می کنم، اما بهتر است که یک شب در بازی وجود داشته باشد، بنابراین مغازه ها بسته می شوند و تزئین آن راحت تر به دلیل غذاخوری ها / افرادی که در اطراف راه می روند ❤️☺️
خیلی باحاله این بازی
بله شگفت انگیز و شگفت انگیز واقعاً بازی خوبی است اگر کاملاً حوصله دارید و کاری ندارید انجام دهید 😜🥰🥰
خوب است، اما اگر بتوانیم رویدادها یا جشنوارههای ابی را جشن بگیریم، خوب است، پس لطفاً این کار را سریع انجام دهید و لطفاً فشن کنید.
خوب است اما الماس های رایگان کمی هستند و مغازه ها گران هستند اما خوب است
از بازی لذت ببرید اما اخیراً همچنان خراب می شود (خروج ناگهانی از بازی).
کیفیت آن بد است و می افزاید
Restaurant Paradise: Sim Builder Simulācijas spēles wnah
تازه شروع به بازی کرد حتی نمی توانم بازی را در ایمیلم ذخیره کنم و هرگز پاسخی دریافت نکردم که بدانم دریافت شده است یا خیر. بنابراین بازی را حذف نصب کنید تا زمانی که پاسخی دریافت کنم که چرا الماس و بازی سیو کار نمی کنند. اشکال رفع شد ممنون
تازه شروع شده..تا الان از برنامه لذت بردم
Restaurant Paradise: Sim Builder Simulacije amxx
من عاشق این بازی هستم، ناز!
آیا می توانید یک دکمه جمع آوری همه اضافه کنید؟
بازی خوبی برای گذراندن زمان است. با این حال ارتقای رستوران ها همیشه طول می کشد.
تبلیغات باید برود! به عنوان مثال، شما در حال جشن گرفتن همه چیزهایی هستید که با تبلیغات انجام می دهید. نمک پیدا کردی؟ در اینجا یک تبلیغات است! شما سطح بالاتری دارید؟ در اینجا یک تبلیغات است! فروشگاه خود را ارتقا دادید؟ اینم یه تبلیغ دیگه!
🙂
این یک برنامه بسیار بسیار خوب است! به نظر من خوبه بدون کلیک، همه چیزهایی که در تصاویر و تبلیغات دیدم در بازی ای که بازی می کنم بسیار شبیه است! این بازی سزاوار 5 ستاره است!
خیلی وقته منتظر ساختم ولی من این بازی رو دوست دارم
کار زیادی برای انجام دادن در این بازی وجود ندارد. شما گسترش می دهید. برخی چیزها را قرار دهید و منتظر بمانید. و صبر کن. سرگرم کننده است اما به سرعت بیهوده و تکراری می شود. نه چیزی برای بازی به اندازه چیزی برای بررسی
خوب
خیلی خوب
سرگرم کننده بود بازی کردن امیدوارم شخصیت های متفاوتی بیایند.
من نمی دانم چگونه سطح را بالا ببرم اما این یک بازی زیبا و بسیار اعتیاد آور است. یکی به من کمک کند چگونه سطح را بالا ببرم، زیرا هنوز در سطح 2 گیر کرده ام. به سلامتی!
خوب و هیجان انگیز است
متشکرم
همین الان دانلود شده جالب به نظر می رسد
مشکلی نیست
خیلی بازی قشنگیه
وظیفه خود را برای نوشتن نقد انجام دهم... تبلیغات بیش از حد
بازی های خسته کننده اما گاهی معتاد می شد
این بازی واقعا سرگرم کننده است، و می توانید آن را به صورت آفلاین یا آنلاین بازی کنید، زمانی که حوصله دارید و کاری انجام نمی دهید عالی است.
من این بازی را در سال 2018/2019 بازی کردم، اما اخیراً اعلام کردم دوباره بازی می کنم. هنوز حالت ویرایش وجود ندارد. اگر یک حالت ویرایش ایجاد کنید واقعا ممنون می شوم تا جابجایی همه چیز آسان تر شود. به نظر نمی رسد دکمه ای برای فروش ساختمان یا هر چیز دیگری پیدا کنم؟ هیچی وجود نداره؟؟ این باعث هدر رفتن اسلات های ذخیره سازی می شود... اما در مجموع خوب است فقط به برخی نکات منفی اشاره کنم.
خیلی خوبه ولی من میخوام بازی رو آپدیت کنم
لطفا بازی رو درست کنید
برنامه خوبیه اما وقتی آفلاین و باتری کمه نمیتونم بازیش کنم ولی دوستش دارم☺
مشکل در اتصال به حساب بازی بازی، تعداد نقاط دستاورد همیشه به صفر بازنشانی می شود.
Rise of the Kings સ્ટ્રેટેજી wxku
membosankan
یک میانبر برای این بازی در گوشی خود پیدا کردم، به نوعی توانست نصب شود (فقط من از گوشی استفاده می کنم، می دانم که آن را نصب نکردم)
خوب