Post by mautraptoninle on Feb 21, 2022 4:01:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hit Master 3D Bıçaklı Suikast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hit Master 3D Bıçaklı Suikast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar anahtarları artırır ▞▞▞
▞▞▞ Hit Master 3D Bıçaklı Suikast 2022 version ▞▞▞
Yani idare edecek bir oyun
keşke 0 yıldız verebilseydim oyun bile çalışmıyor (yükleme ekranını geçmiyor) ve kapanmaya zorluyor reklamdan eğlenceli bir oyun gibi görünüyor keşke benim için yükleseydi öğrenmem için zaman
Ben yükledim tövbe de ve ben oyunu. Güzel buldum sen adın ne?senin benim ki. Hakan. Tunçel. Küfür etme! bir şey söylemeden bizim evin. Adresi : Kemalpaşa mahallesi no:3. Kapı:3 ferizli\sakarya. Yarın sabah 15:30 gelirsin ben 3.sınıfagidiyorum yarın ona göre karar ver . Yazan hakan Tunçel ve ben yükledim
Hit Master 3D - Knife Assassin Δράση xem
Bu oyunun tadını çıkar ama seviyeler değişmez umarım ileride seviyeleri değiştirirler
Hit Master 3D - Knife Assassin Akció fply
oyun çok güzel ama var o kaldirilsin günlüktir
Kelimenin tam anlamıyla, lanet oyunu oynamaktan çok reklamları izleyerek zaman harcıyorsun! Ayrıca çok kolay ve yaklaşık 5 dakika sonra gerçekten eskiyor. Zamanınıza veya verilerinize değmez. Kaldırılıyor. Kaba olmaya çalışmıyorum ama gerçekten beyler? Berbat.
The Secret Society: Mystery Dobrodružné oddl
gzl
Kelimenin tam anlamıyla her 30 saniyelik seviyeden sonra bir reklam izlemek zorunda kaldınız, temelde oyunun yüzde 50'sinin reklam olduğu bir oyun oynuyorsunuz.
Henüz uzun süre oynamadım, ama şimdiye kadar sevdim!!!! Eğlenceli ve hayal kırıklığını giderir. Oynaması kolay, ancak yine de biraz meydan okuyor. Aferin. Fırlayan yıldızlar gibi diğer silahları ne zaman seçeceğimi görmek için sabırsızlanıyorum.
Oyun güzel ama o atacağımız şry ekmek olsa vardı lanm bu bıçak değil değilki nimet olsa olsa günatır eyer çok küçük çocuk çocuklarına düşun gerçek hayatta olsaydım atardım ama bugün boş katılmaya karar veremezken gelecekten olun olacak ve atılmayacağına planlanmaktayken😡😡😡
Tek kelimeyle muhteşem üste kalması Için (gerisi boş sakın okuma) 855 8r8t8xtids5t7s47stidtdix8txittixtiyofy9f8yxy69f8xiyciycyicoycy9cyocyoycoyciyiyfo tldhtkrrzixttx8iyc8txit5kdtx87d5stzr7746if Ufuv7guvucyc ŞARJ% igug7givivibh 100 YCYFGUVGUGI Ycjgugjcfgufucyf7fuf7g7giv7cigf7ryd5dhdy7f7c7fufucuvucuvg7g6fuc6f7g7g7c7vygucufugugicugucucuvucuguvug6g6g7cyc7g7gycycycugig7g7g7g7gucuvuvuvyg7gif7ufudcucufhfnoddiditsitdt8ditsit7dt8dtix8diycoyfiyhc85ehctidd58xitd85d85d8tt8dt7d8tdyixt88d8igtxiyx8 ixt8dotkyg
Sıra dışı olan reklama tam olarak benziyor. Sadece biraz monoton. Tekrar tekrar aynı sahne. Tek fark, bıçak atmak için farklı karakterlerdir.
Çok zorlayıcı değil. Yaralanmalardan sonra kan yok. Biraz sıkıcı.
neden 4 puan kırmım oyun çok sıkıcı ve çok şeyi reklamla ve nimetle vuruyoruz ve yapıyorsanız hiç güzeldeğ çok sıkıcı ve kötüleştirmeyim
Her saniye reklam bune ne
Tüm bıçakların kilidini açtıktan sonra para işe yaramazsa, aynı şey birçok haritada (2) tekrar tekrar yapılır mı?
Bence güzel ve zeka geliştirici
Hit Master 3D : art du couteau Action qvp
Abi oyun çok iyi hemde çok kötü ben oyunu bitirdim 80 ci çocuğu tamaladığımız bölümleri veriyo oynamak bi anlamı kalmıyo bölümleri tamalaya tamamlamaklaya bıkdım eğer bunu düzeltmeseniz çoook oyuncuyu bitirmekten vazgeçmeden söylemesi
em
Bıçakları çıkarma vakti geldi! Aksiyon casus filmlerini mi seviyorsun? Bu müthiş Hit Master 3D oyunu tam sana göre! Bu oyunda en EN İYİ SESSİZ SUİKASTÇI SEN
Bu oyundan keyif aldım. Bir kere başlayınca duramazsınız.
İyi oyun ama erkekler emojinin değişmesine yardım ediyor ve bunun için kızların sesi bir erkek sesine neden oluyor (oğlan yardım emojisi:😐)
Bu oyun İNANILMAZ ama çok fazla şey ekliyor çok üzgünüm ama buna sadece 3 yıldız vermem gerekiyor
Böyle bir oyun mu olur 😖😠 ben bunu tavsiye etmem çünkü ilerde kötü bir insan olursunuz lütfen beni ciddiye alın
Arkadaşlar oyun çok güzel tavsiye ederim
Bu iyi bir oyun ama plaj seviyesinden sonra sadece tekrar ediyor
Hit Master 3D - Knife Assassin Action ezp
iyi
Sadece çalışmıyor, oyun donmadan veya tamamen çökmeden önce yükleme ekranını geçmeyecek. Bir Google Pixel 5'ten indirdim, ancak çalışmadığı için oyunun nasıl olduğunu bilmiyorum.
Aslında kimseyi incitmeden hayal kırıklığımı azaltmanın eğlenceli bir yolu
Oyun eğlenceli ama "reklam yok" ve benzeri iddialarda bulunan "vip" eklentisini satın aldım ama yine de reklamlar görüyorum. Ne oldu? 🤔
Çok güzel olmuş ellerine sağlık çok güzel olmuş ellerine sağlık canım
Lav damlayan bir hedef gibi oyunu daha zor ve çok havalı hale getirmek mi?
adamların lest go demesi benim gıcıkoluyom o Yüzden öldürüyom çünkü lest go diyolar oyunu asla doldurmayin. sildim
3 yıldız.Nedeni?İyi bir oyun yalan söylemez ama bir süre sonra daha kolay ve sıkıcı olmaya başlar.Önümdeki düşmanı öldürmeden önce o düşmandan sonrakileri öldürürüm.
Beyenmedim
Biraz oyun ama lütfen oyunu güncelleyin ve grafikler iyi ama çok iyi bir oyun değil.
Bu video muhatabın adı değil gizli olabilir yasal olarak imtiyazlı veya gizli olabilecek bilgiler olabilir ya da istekli olabilirim iyi eğlenceler ve yılın güzellikleri iyi bir günde lütfen bulun
Birçok reklama. Bu oyun, doğruluk tabanlı seviye ilerlemesi ile iyi bir oynanışa sahiptir.Bir düşmana tek atış yapmak gerçekten tatmin edici ve iki veya üç isabetli vuruş zincirlediğinizde daha da iyi hissettiriyor. Güçlendirme ruleti, yeni mekaniklerle oyuna biraz renk katıyor. Ama bu oyunda tahammül edemediğim tek şey reklamlar. Her seviyeden sonra bir reklam oynatılır ve benim gibi seviyeleri geçerseniz, o zaman sürekli olarak oynuyorsunuz demektir. Sonunda oyundan daha fazla zamanımı alıyorlar.
Ben sadece bu oyunu seviyorum, komik güzel serin ve rahatlatıcı, oynadığımda çok rahat hissediyorum ama sevmediğim bir şey, her seviyeden sonra bir ekleme ama yine de bu benim en sevdiğim oyun olabilir, aynı zamanda bizim için bir meydan okuma Tatmin edici olan gereksiz insanları öldürmemek❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️