Post by mautraptoninle on Feb 21, 2022 4:04:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tokenləri sındırmaq ▞▞▞
▞▞▞ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg 2022 version ▞▞▞
Mənimki 2 gündən sonra sikkə toplamağa icazə vermir.....
Bu çox əyləncəlidir. Hər kəs üçün yüksək tövsiyə olunur!
Mən oyunçuyam və bu pis oyun deyil, mən bu oyunların çoxunu oynayıram
2 axmaq bu oyunu Orna əsasında qiymətləndirdi. Ümumi reytinq daha yüksək olmalıdır, buna görə də google lal eşşəklər üçün istisnalar etməlidir. Təklifim odur ki, axmaqları qeyd edə biləsiniz =)
İndiyə qədər əla oyun
Dəhşətli, mina pullarını toplaya bilmirəm, buna görə də irəliləmək daha çətindir.
Siz zar oyununu sevirsiniz
MİNANI DÜZƏT EDİN. MEN HEÇ BUNDAN PUL ALMIRAM.
Hələlik üç ulduz
Xoşuma gəldi
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Lakon Peranan mvue
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg رول پلیئنگ krcd
tərəqqi çox əyləncəlidir və maddələr buna dəyər edir
Qəribə ələ keçirmə. Bir cəhd edin
Oyun yaxşıdır, lakin mədəndən qızıl çıxarmaq sizə heç bir şey vermir və yığılmış qızıl yox olur. Düzəliş etdikdən sonra rəyimi 5 ulduzla qiymətləndirəcəyəm
Çox gözəl
Bu cəhənnəm qədər əyləncəlidir, ancaq zirehlərinizi və ya alətlərinizi düzəldəndə bu, sadəcə zəhlətökəndir və bir daha heç vaxt təkmilləşdirə bilməyəcəksiniz, amma başqa cür əyləncəlidir və hələ də quraşdırın pls
Hal-hazırda bu, 2 olaraq qalır, dünən gecə mədən seçimini etdim və toplamaq üçün 48 min sikkə var idi ... heç vaxt qeydiyyatdan keçmədi. Bu çox məyusedici idi.
Bu gözəl oyundur, lakin olduqca yavaş yüklənir. Etiraf edirəm ki, mən səbirsiz insanam. HƏR DƏFƏ o yük piktoqramını görəndə bu oyunu oynamaq üçün motivasiyamı itirirəm, demək olar ki, əminəm ki, bu oyunu sınayın. (Reytinq olduqca pisdir, lakin hələ də olduqca yaxşı oyundur. HƏLƏKDƏ, heç bir reklam görməmişəm. Oyunun əvvəlində imtina etdiyim üçün həqiqətən əmin deyiləm. Əgər reklam görürsünüzsə, sadəcə olaraq onu söndürün. Sizin wifi)Üst hissəsini oxumayanlar üçün(OXUYUN,qan,tər və göz yaşları aldı)gözəl oyundur.~^ω^~ BYE
Əla oyun
Çox əyləncəli və kiçik reklamlarla çox şey.... Belə əyləncəli oyun tapmaq çətindir
Bir müddətdir oynadığım ən yaxşı oyun.
Onun heyrətamizdir, mən onu sevirəm.
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் gqpu
School of Dragons Rollespill pqa
Həqiqətən əyləncəli
Səviyyəni neçə dəfə süpürmək istədiyinizi daxil etməyiniz üçün heç olmasa səviyyəni tarama edin. Süpürmək üçün yeni valyuta əlavə edə bilərsiniz. Və oyun daha əyləncəli olacaq.
Əla oyundur və qrafikadan həzz almaq asandır. (Heç vaxt rəy yazmıram, amma bu ad üçün əladır)
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg ایفای نقش sgpi
Silindi və yenidən quraşdırıldı və bütün məlumatları itirdi və bu, mənə bərpa etməyə imkan verməyəcək.
Bu oyunu sevirəm
Epik
Bu, bir müddət ərzində keçirdiyim ən maraqlı oyundur möhkəm işə davam edin
Bu, əslində qanuni afdır. Mən bunu gözləmirdim.
Bu oyun heyran çox asılılıq tövsiyə! 😄
Əyləncəli və asılılıq yaradır
Bu oyun zireh toxumalarının böyük əksəriyyətini Rucoy Online adlı oyundan oğurlayıb. Dəhşətli proqram, pis performans problemləri.
Oyun qaydasındadır. Ancaq etibarlı bir kupon kodu tapa bilsəm yaxşı olun.
O qədər də pis deyil.
Ümumilikdə olduqca əyləncəli, standart oyun, lakin ona əla reytinq vermək üçün həddən artıq çoxlu səhvlər var. Səhvlər üçün mənfi 1 ulduz (mədənçilik düzgün işləmir və gündəlik tapşırıqlar sadəcə ilk gündən sonra sıfırlanmır) və bunları düzəltmək və ya suallar vermək üçün heç bir dəstək sisteminin olmaması üçün mənfi başqa bir ulduz. Bəzi digər rəyçilərin qeyd etdiyi kimi, inkişaf etdiricilərə e-poçt göndərmək də heç bir cavab vermir. Bundan başqa, bu oyun vaxt keçirmək üçün gözəldir, yarı boşdur və sənətkarlıq, müxtəlif bölgələr və s.
Yaxşı oyun
kişi zəhmət olmasa mənə bu versiyanın pulsuz VIP-i edin, zəhmət olmasa, kişiyə 5 ulduz verirəm, pls yalnız bir şans verirəm
bu. əla oyun, mən animasiyanı sevirəm və bu oyunun bütün üslubu əladır
Çox əyləncəli
Yataqda taxta oturmusunuzsa, oynamaq əladır
Afk