Post by mautraptoninle on Feb 21, 2022 4:16:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: Zombie shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: Zombie shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати все ▞▞▞
▞▞▞ The Walking Zombie 2: Zombie shooter 2022 version ▞▞▞
Круто но мало
Все нічого, якби не було багато реклами. Це жесть зайти в свій інвентар не можливо , також після кожного пройденного туру цієї реклами .Реально більше перегляду дурної реклами чим гри!!!
Я вчора написав відгук. Станом на сьогодні я бачу оновлення. Тому я це роблю. НІЧОГО НЕ РІЗНЯЄ І ЖОДНА з проблем не вирішена. Навіщо свідомо робити оновлення, які нічого не виправляють і не додають? Це була б гра на 5 зірок
Затолбало колесо фортуни на кожній локації колесо фортуни
Вау, інтернет, щоб грати в це, я навіть не можу увійти. Це дуже безглуздо, а тепер нудно. Я можу попросити розробників зробити автономний режим для гравців. Я поставив цьому дві зірки через це. І є багато експлуататорів і шахраїв, вони тільки погіршують цю гру. Я дійсно хотів би поставити цьому 5 зірок, але вся гра призначена для гравців, які просто хочуть отримати досвід онлайн, дайте гравцям офлайн можливість грати. Я використовую для цього мобільну точку доступу своїх друзів. Офлайн-досвід, будь ласка, дякую.
Як изнасиловать свою психику ? Скачати цю гру , реклама дуже сильно достає .А взагалі так не прохая гра , свій рухок по ходу , цікава , но реклама блин просто ужас ...да , можна заплатити 5 доларів і вона перестане вас доставляти , но блин , я скачал це во час карантина , і сижу щас без роботи з за вірусу , ну зроби ціну менше , що -ли...
Ця гра чудова! Іноді мені здається, що це має бути на консолі... чудова гра з гарним відчуттям, атмосферою відкритого світу! Великі уми за цим заголовком!! Так тримати!! Фанат 4 життя!!!!!
😎Круто
У мене виникла така проблема: там було написано, що я в режимі офлайн, але насправді я без жодної видимої причини, і я застряг із низьким рівнем газу, немає куди подітися, єдине, що можна отримати безкоштовно, це бути в мережі, але щоразу я заходжу в гру він все ще говорить офлайн у магазині.
Все інше, напевно, весело, але в момент, коли ви націлитеся униз, звук випадковим чином обривається, а потім ви не отримуєте аудіо чи випадковий звук. Тоді, поки це відбувається, гра просто зависає. Отже, ви знаєте, що він зависне, коли ви втратите аудіо. Постійно відбувалося після 3 рівня, не буду продовжувати грати
Ця гра дивовижна. Я завантажив його, не чекаючи багато, і можу грати в нього у вільний час, але тепер я намагаюся знайти вільний час, щоб грати в нього. Вона перевершила мої очікування і тепер моя улюблена мобільна гра.
Лагає відмичка. Виправте
Забагато реклами. На щастя, ви можете запобігти їх появі, залишаючись офлайн. Скидання гри, коли вони з’являться, також повертає вас у дію швидше. На жаль, вас також постійно закриває газ, який вам потрібен для гри. Він повертається дуже повільно, лише коли ви в грі, і ніколи в автономному режимі. Ви можете отримати більше, купивши його або подивившись більше оголошень. Вам нав’язують так багато реклами, але є додаткові оголошення, які відтворюються без жодної причини, лише щоб змусити вас заплатити 5 доларів США без реклами.
Весела гра, щоб скоротити час, досить простий, трохи смішний діалог. Поки що проблем немає, тому ставите 3 зірки
Якщо ви забули витягти лопату зі свого багажника. Вам доведеться відмовитися від пошуків скарбів. Втрата купи спорядження та палива. Можна обшукати всю територію і ніколи не знайти лопати. Ви можете сидіти біля свого автомобіля, але не маєте доступу до багажника. Дурна механіка гри. Якщо я буду на своїй машині, я можу залишити квест без штрафу. Змініть це.
Подобається гра та історія, але через наступні проблеми лише 2 зірки. 1) Оголошення – я отримую це за отримання предметів, але коли ви отримуєте рекламу в середині місії або іноді 4 поспіль!? 2) Постійно вилітає. Не тільки програйте місію та здобич, але й поверніться в місто на 20 здоров’я. Ви також втрачаєте предмети/боєприпаси, які використовували. Редагувати: після оновлення One UI 3 (Android 11) гра періодично вилітає і не відкривається. Вниз до 1 зірки.
Є баги з рослинами коли підходиш до рослин зомбі відступають
The Walking Zombie 2: lo sparatutto con i Zombi Azione wsv
У цієї гри тільки ОДИН НЕДОЛІК. ЗАБАГАТО ОГОЛОШЕННЯ. Після кожної вашої дії є реклама. Грайте 2 хвилини, перевірте свій інвентар. Реклама Продам обрізки трейдеру. Реклама Придбати квартиру. Реклама Грайте в БУДЬ-ЯКУ місію. Реклама Зламати всі відмички? Реклама Не дай Боже, у вас закінчиться бензин. Реклама Мені дійсно сподобалося грати в цю гру, але реклама робить цю гру жахливою. І Я ВІДМОВИМСЯ платити 4,99 дол. США за видалення реклами, коли є інші БЕЗКОШТОВНІ ПОДІБНІ ІГРИ без реклами. Загубив один.
Ця гра була б чудовою, якби вона не зависала кожні 15 хвилин, змушуючи мене втрачати все, вилікуватися та почати цю місію знову після того, як я витратив газ, щоб знову потрапити туди. Я навіть заплатив за видалення реклами. гра така хороша.. коли вона працює..
Досить весела гра, хороший ігровий процес, однак реклама смішна і починається з кожної окремої дії, яку ви робите. Відкрити сумку? Реклама Йти з кимось поговорити? Реклама Переміщення локацій? Реклама Реклама реклама реклама. Крім реклами, зрештою я виявив, що гра майже повністю ламається. Жахлива частота кадрів, що робить гру неможливою. Нещасний.
Ни о чём
Як я можу виправити гру, вона навіть не запускає гру, на якій написано підключення до Інтернету чи що завгодно, але я підключений, а потім каже повторити спробу або очистити кеш гри. Я спробував обидва нічого, ніколи не працює, спробував видалити все, що ви можете уявити, я люблю цю гру покладіть багато грошей на страх, не хочу втратити цей твір мистецтва
Після завантаження гри на новому телефоні він запитав мене, чи хочу я завантажити хмарний збережений рівень 38, і я вибрав ТАК!!! Тож він каже, що перезапустіть програму, щоб вступити в силу, і я зробив..... Лише щоб побачити початок фільму про народження дитини та втрату всього в процесі. Виправте це або поверніть мені всі витрати
Надмірно багато реклами 😵. А в загалом дуже не погана.
Незважаючи на те, що ігровий процес простий, але його можна розважати годинами, тут є кілька червоних прапорців, на які слід звернути увагу. - десятки реклами за 15-30 хвилин. - гра постійно просить вас оцінити її. - найгірше, він постійно просить вас використовувати реальні гроші для покупки цифрових товарів, майже так само часто, як ви бачите рекламу. Розробники, чи не достатньо великої кількості реклами? Я впевнений, що незабаром вирішу видалити цю гру через велику кількість реклами та прохання грошей.
Досить пристойний шутер, розмова трохи дивна, і механіка, але в цілому пристойна
Геймплей чудовий, але він займає так багато місця. Кожні приблизно 10 секунд, коли я борюся із зомбі, я повертаюся до 0 кадрів в секунду. Ця гра навіть не повинна бути на мобільному пристрої, якщо я не можу грати лише кілька секунд гри, не проходячи 1 кадр в секунду. Виправте це або додайте спосіб перегляду графіки ще далі.
Після кожних 35/40 хв гра автоматично виливає прохання гри, якщо щось не зберігається в цілому 3/5!!
Я не міг пройти повз 1-й екран. Спробував 3 рази... Керування для мене занадто важке, я взагалі не міг контролювати, куди я йду і на що дивлюся, тоді всі ці зомбі оточують мене, і я не можу пройти далі.. Це серйозно зробило Я засмучений і злий через свою нездатність це контролювати.
Дуже гарний контент, не так багато доповнень, а там дуже коротко.
Zombi Umblător 2: joc shooter Zombi Acțiune lwth
Гра в порядку, мене дратує, граючи в цю гру, так це те, що ти йдеш до свого рюкзака і є реклама на все, це стає надзвичайно дратує, і вони пропонують вам кульгаву зброю, щоб протистояти босам, і це здається складним, ви змушені купувати пістолет і монети, щоб пройти гру, інші ігри не потрібні, як і в цій, інші ігри мають менше реклами. Особисто я не рекомендую цю гру. Графіка проста, мені подобається історія та те, як вона дає вам інструкції.
Була веселою маленькою грою до першої місії на другій карті. Ідіть, рятуйте східну сторону за допомогою кулемета, але ви отримаєте пошкодження з невидимого джерела зліва. Так, я кілька разів помирав, не маючи жодного уявлення про те, чому я отримав пошкодження. Видалено, оскільки я відмовляюся грати в ігри, де ви просто повинні знати, чому помираєте.
чудова гра грала в неї протягом року (можна було б швидко запустити гру і завершити її за кілька годин, лол), і мені вона сподобалася понад усе, чудова гра, хороша механіка та графіка подобається! редагувати: я знову граю!
Cooking World Crazy Diner Mama Παιχνίδια arcade zhmn
Гра чудова але потрібно додати більше функцій( (!)
Гра хороша. Місії приємні, історія виразна, а сюжет легко прослідкувати. Так чому 3 зірки? Я завантажував гру. Я був 91 рівня. Я був ближче до кінця історії, і я отримав повідомлення «Виявлено чіти». Я вкладаю гроші, час і сльози в цю гру. Я видалив та перевстановив лише для того, щоб мій логін Google Play не працював. Будь ласка, позбавтеся від тексту "Виявлено чіти".
Я хотів би, щоб гра не потребувала Інтернету для столів, і щоб отримати безкоштовне паливо, сподіваюся, що вони виправлять це в майбутніх оновленнях, якщо вони все ще працюють над нею.
Насправді це фантастична гра, і я б поставив їй 5 зірок, але додавання абсолютно божевільні, і ви хочете 5 баксів, щоб позбутися від них, говорять про вилучення грошей, не кажучи вже про те, що в ігровій зброї та автомобілях ви можете купити коштують 12 доларів і не набагато краще, ніж в ігрових, і щоразу, коли ви отримуєте доступ до свого інвентарю, вони з’являються, як ми розуміємо, у вас надзвичайно завищена вартість зброї та автомобілів.
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Action zwz
Норм гра токо реклами і паливо проблема
Зробіть будь ласка так , щоб після перегляду реклами не перекидалося автоматично в хром або плей маркет, бо після цього з місії викидає і приходиться все проходить заново
Реклама кончена
Зробіть що-небудь з грою . Мене весь час викидає з неї .
Я не можу грати в неї у мене є інтернет но воно не хоче