Post by mautraptoninle on Feb 21, 2022 4:20:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crash Bandicoot: On the Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crash Bandicoot: On the Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatult kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Crash Bandicoot: On the Run! 2022 version ▞▞▞
Varem meeldis see mäng. Kui aga rääkida nende ürituste ülemustest, siis tasemed on võimatud. Häired on nii halvad, et isegi pärast tunde ja tunde ühel bossi tasemel on seda võimatu lõpetada. On kohti, kus on füüsiliselt võimatu võita. Panen sellesse mängu raha, loodan, et tasemed on vähemalt piisavalt hästi üles ehitatud, et neil oleks tegelikult võimalus lüüa. Täiesti laisk töö. Vastik ja pettunud, paneb nad välja nägema nagu räige rahapüüdja. Parandage see palun.
Armastan jooksu pealt kokkupõrkeid, lapsena kasvasin üles crash bandicootiga. Olen mänginud mänge Playstation one konsoolil. See on lõbus ja väga sõltuvust tekitav mäng, selle mängimiseks tuleb kasutada oma oskusi ja meelt. Mulle ei meeldi, kuidas mu mäng hangub ja siis pean mängu taaskäivitama, kaotan mõned kogutud asjad.
Otsustas proovida. Esialgne mäng on 137 MB, mis on mõistlik. Mängin õpetust ja siis teatab see mulle, et mängimise jätkamiseks on vaja veel alla laadida 408 MB. Ei. Kaotasid just mängija, sest 137 MB on see, millega ma nõustusin. See on liiga palju salvestusruumi madalama mängu jaoks.
Crash Bandicoot: On the Run! Action mup
Lihvimine muutub igavaks. Pidevalt lihvimine materjalide hankimiseks, materjalide valmistamiseks, järgmisele tasemele mängimiseks. Materjalide valmistamine ja kogumine võtab liiga kaua aega. Eriti varakult, kui mune tegema hakata. Mikrotehingutega on varakult kavatsused raha haarata. Sellel mängul pole väljakutset. Väga korduv.
Minu meelest se on natuke parem kui tom
Olen algusest peale Crashi fänn olnud ja King sai sellest tõesti aru. Lõbus ja väljakutseid pakkuv ning edetabeleid on tõesti lahe ronida. Reklaamid on vaid pisut tüütud, kuna need ilmuvad, et näidata Kingi teisi mobiilimänge, kuid need on lihtsalt hüpikaknad. Saate vaadata korduskatsete ja tasuta pakkumiste reklaame ning mõnikord on ka mikrotehinguid, kuid võite lihtsalt kandideerida selle nimel, mida tegelikult soovite. Crash näeb fantastiline välja ja ma armastan tema tobedat nägu terve päeva. Nii, nii õnnelik 😁
Lõbus, kuid ootamise ja mikrotehingute vaataja peale surumise hulk on imelik
Kõigepealt ignoreerige negatiivseid kommentaare. Inimesed kurdavad, et väljakutse on liiga raske. Ei ole vaja vaid teatud oskusi ja need on alati samad, nii lihtsad. See pole kindlasti p2w. Olen kulutanud umbes 150 ja olen juba 130 juures. Mida sa õigel ajal paned, saad tagasi. Mõned väikesed vead, kuid suurepärane mäng!
See on korralik jooksumäng, kuid ärge oodake, et mängiksite seda veidi vanemates seadmetes, ilma et mäng jääks kauemaks mängimise ajaks. Mängisin seda oma Galaxy j7 sky pro-ga ja kuigi ma eeldasin, et kaadrisagedus ja graafika ilmuvad nii nagu seda tüüpi telefonide tõttu, ei uskunud ma, et see jookseb pidevalt kokku, kui olen menüüs pikka aega, peatades selle või lihtsalt mängides väga pikka aega. Loodetavasti peatab värskendus need kokkujooksmised lihtsalt seetõttu, et mängin vanema telefoniga.
KRISTJAN Youtube
Kõik on korras. Liiga palju liikuvaid osi ja liiga palju asju, mida koguda, on liiga palju, see kõik on liiga segane. Seal on liiga palju võimsusi (?) ja pole piisavalt lineaarset liikumist.Kummaline on ka see, kuidas peate oma "elu" meisterdama, nagu teistel mobiilimängudel on see tavaliselt lihtsalt taimeriga, kuid peate füüsiliselt meeles pidama, et peate tegema uue "elu" ja siis ikkagi ootama, kui kaua aega.
Äge mäng! Olge parem, kui see poleks palk, et mängu edasi liikuda. Ühel hetkel jääte jänni ja olete sunnitud raha kulutama, kui soovite õigeaegselt edasi liikuda. Arendajad peavad ühel või teisel viisil kasumit teenima.
Varem meeldis mängida, kuid nüüd kiirendasid nad kogumisjooksudel tempot. Algul arvasin hästi, sest nüüd kogun asju kiiremini. Ma eksisin, sest see on nii kiire, et te ei saa tegelikult koguda nii, nagu varem, ja peate mitu korda ringi käima, et saada üksteise kõrval olevaid esemeid, sest see on nii kiire, et te ei saa enam ühelt küljelt teisele. Ja kõhuhüpe on ka palju raskem. Nagu ma võitsin kõiki käsilasi, on kogumisjooksud praegu kõik, mida ma teen. Nüüd on aeg lihtsalt lõpetada.
Lihtsalt raha haaramine 4 kindel ja aja raiskamine, kuid peale selle on see päris lõbus mäng. Samuti olen märganud kõiki vigu ja tõrkeid. Nagu maailmast läbi kukkudes kaotaksin kogu oma varasema mängu edenemise. Kui te ei soovi raisata aega ja võimalik oma raskelt teenitud raha, siis soovitan mitte mängida seda "maksa 2 mängu" mängu. Lisaks on neil uus kasutajaliides, mille ainus eesmärk on hooajaliste ulukite vaalade tasandamine, et nad saaksid end mikrotehingutes frustreerida. Palun värskendage mängu
Crash Bandicoot: On the Run! Action invq
Mäng jookseb profiili salvestamise ajal kokku ja uus ümberkujundus on kohutav. See on palju selgem ja kasutajasõbralikum, kuid kaotas kunagise võlu
Kellegagi, kes laadis mängu alla pärast uue telefoni hankimist (mis ei jäänud hullult maha); mäng on hämmastav. Pole kunagi vanu jookse kogenud, kuid ma saan aru, miks inimesed kurdavad. Ma pole seda tüüpi mängudes kunagi halb olnud, nii et minu ainus tõsine kaebus on see, kui palju õpetus hoiab teie käest, enne kui lasete teil omal soovil joosta. Saa sellest mööda, hämmastav mäng.
Mulle meeldib see mäng, kui see võimaldab mul mängida. see ei laadi täielikult alla ja sulgeb mängu mitu korda b4 see võimaldab mängida
Olen kurb, et krahh jookseb mulle pidevalt otsa! Esiteks oli see esimesel tasemel, kui jõuate päris lõppu, külmus see enne väljumist ja kaotas punkte. Nüüd on see harvem ja tavaliselt grupijooksudel või ikka mõne bossi lvl-i lõpus. Olen tahvelarvuti vahekaardil ja ei tea, kui see on vaid tahvelarvuti omaniku probleem. See oli mu lemmikmäng keskkoolis ja kui seda mängiti minu tahvelarvutis õigesti, oleks see lihtne 5☆ Kas saata plaastri värskendus?
Mees, ma igatsen krahhi mängimist, kuid see mäng jookseb aeglaselt, viibib ja tapab teid mitmesuguste muude tõrgetega. Loodan, et nad lahendavad probleemid, mis takistavad sujuvat mängimist Redigeeri: kuni 2 tärnini, nii et suur osa mängust on varsti ilmuva bänneri taga. Väljalaskmisest on möödunud kuid, uut sisu pole, viivitus on enamikul tasemetel ikka veel väga halb ja põhiline mängumehaanika ei tööta sujuvalt.
Rakendus lakkas pärast värskendamist töötamast. Deinstallisin ja installisin uuesti ning kaotasin kõik oma edusammud. Pärast ühepäevast installimist ja mängimist ei avanenud rakendus enam...
Mäng näeb hea välja, tundub hea ja juhtnupud töötavad hästi. Minu tüli mänguga ja see, miks ma andsin sellele ainult 3 tärni, on see, et see oli alguses väga lõbus ja sõltuvust tekitav, kuid kui ma mängu edasi jõudsin, muutus see igavaks ja korduvaks. Ma tunnen, et nüüd on mäng lihtsalt põllumaterjali kogumine pidevalt samal rajal või võite lihtsalt kulutada raha, et hankida teile vajalik; see lihtsalt ei huvita mind.
See on päris lõbus, välja arvatud see, et jaoturi või kaardi kasutajaliides on veidi segane ja raske on aru saada, mida teete. Märulimäng on ausalt öeldes üsna puhas. Ma olen tegelikult muljet avaldanud, kuid praegu on menüüs mängu liha. Sprint on järelmõte. Kui saaksite kasutajaliidese puhastada, oleks see hull.
Hea mäng
See oli hea (vist), kuid inimeste ~500 MB allalaadimine pärast esimest "bossi" nõuab rohkem pühendumist, kui ma olen nõus mängule, mida ma pole veel mänginud. See esimene tase on sissejuhatav, kus nad juhendavad teid mängu mängimisel. Peaksite lisama vähemalt kolm taset, enne kui palute inimestel selle tohutu andmepaketi alla laadida.
Päris kena mäng.Hea mõte oli muuta Crash Bandicoot mobiilist jooksjamäng. Eriti kui arvestada, et kokkupõrkesarjades on palju tasemeid, mis hõlmavad eesmärgini jooksmist, nagu näiteks Crash 1 kuulus rändrahnu tagaajamise tase, mis mängib sarnaselt teiste kuulsate jooksjamängudega, nagu Temple Run või Subway Surfers. Te tegite head tööd krahhi bandicooti kogemuse ülekandmisel mobiilseadmetesse.
Crash Bandicoot: On the Run! მძაფრსიუჟეტიანი xiza
Väga lõbus, veidi korduv, kuid ootuspärane. Tõesti hea krahhimäng, olen fänn sellest ajast peale, kui mängisin esimest Playstationis. Mõnel tasemel on mõned tõrked, kuna materjalikaste ei ilmu ja teatud vaenlasi ei ilmu, kuid see ei riku mängu. Ootan tulevasi uuendusi. Värskendus: mäng meeldib endiselt, kuid nüüd on kogumise jooksmine iga taseme poolel tõrgeteta ja liiga kiire. Ma vihkan vaadata reklaame, mis on tingitud surmajuhtumitest pidevalt kogumisel, et ainult oma esemeid säästa.
TLDR: mäng kustutas üksused, mille eest maksin. Mul oli Google'i mänguraha kulutada, nii et ostsin lõpuks pileti hooaja auhindadeks. Seejärel eemaldas mäng hooaja 3 päeva varem, muutes selle ostu sisuliselt raisatuks. Ma ei tea, kas see on tõrge, aga juba 2 päeva on hooaeg möödas, kui oli selgelt kirjas, et veel 3 päeva on jäänud. Isegi kui see end praegusel hetkel parandaks, oleks liiga hilja teenida tasusid, millele juurdepääsu eest maksin.
Crash Bandicoot: On the Run! ஆக்ஷன் nvlq
Ma ei anna sageli 4, sest mulle on üsna lihtne meeldida. Mängu suur fänn juba, armastas mind alati Bandicooti. See on minu jaoks nagu täielik nostalgia. Ainus probleem, mis mul oli, oli juhtnupud. Teie puudutus peab olema sõna otseses mõttes surnud keskel või valitud asendis, et liikuda soovitud suunas. Minu jaoks peaks olema veidi puutetundlikum. Ja sellistes mängudes on alati hetk, kus teie sõrmed on igal pool ja proovivad õigesti liikuda. Ootan huviga uuendusi.
Massive Warfare: War of Tanks Märulimängud teyu
Mäng on põhimõtteliselt lisand kommide purustamiseks. Samuti tahavad nad, et maksaksite kõige eest mängus. Mäng on palju vähem huvitav kui originaal. Mäng on äärmiselt lihtne, kui just väljakutset ei tee. Mängu edenemine on aeglane ja sa pead läbima samu tasemeid ikka ja jälle, kui tahad üldse edeneda. Kurjategijad on samaväärsed ja on palju muid võimalusi, kuidas nad saaksid seda originaali sarnasemaks muuta. Graafika on hea ja juhtnupud töötavad hästi.
Mäng oli suurepärane, kuni üks uuendustest pani Crashi väga kiiresti jooksma. Mõnikord on see liiga kiire ja ei saa tegelikult tasemeid läbida. Palun reguleeri tema kiirust. Aitäh!
Mis juhtus! See on minu esimene arvustus selle mängu kohta. Esimesel hetkel oli see mäng äge, siis sain uue telefoni ja see läks veelgi paremaks. Siis tuli värskendus ja mingil imelikul põhjusel kiirendas mäng, muutes midagi väga raskeks, mis on väga pettumus. Ma tõesti armastan seda mängu mängida, nii et palun lahendage probleem, sest ma ei tahaks selle mängu kustutada, aitäh.
Pole veel väga kaugel, kuid siiani on mäng lihtsalt liiga lihtne. Sõna otseses mõttes pole väljakutset ja Crashi mängu mängides tundub see lihtsalt vale. Loodetavasti paraneb see veelgi, kuid praegu on see lihtsalt igav.
Mul on taas lõbus seiklus neokorteksi kättemaksust Crash ja Coco võivad multiversumi päästa. Vastamisi vaenlaste ja ülemustega iga maailma jaoks, mida uurida. Uued rivaalid on uutel tasemetel rohkem värvilised kalliskivid ajasõidu reliikviad ja eriline ellujäämisvõistlus. Paluge oma sõbral Crash On The Run mängida. Crash Bandicooti videomängude frantsiisilt rohkem väljakutseid, rohkem uusi skine. Liituge Crashiga ja lõpetage see testtasemel jooks ilma surma või surmata, samuti peate seda jätkama. Nautige Crash Bandicooti universumit, inimesed!
Eelregistreerimisel viibis sinise hüääni hankimine, kuid see on nüüd parandatud. Üldiselt on mäng siiski päris lõbus. Siiski on palju hüpikaknaid mikrotehingute jaoks. Ka minu jaoks on mäng taset mängides korra kokku jooksnud.Ma arvan, et see on tõesti hea mäng, mulle meeldib mäng ja graafika, kuid mulle lihtsalt ei meeldi, et peate läbima õpetuse ja järgima samme, mitte ainult mängima. Ka minu eesmärk imeb nii kiiresti kui viimane asi, mida pead tegema, et kõik välja viia😂.
Millal saavad arendajad aru, et võidu eest maksmine ei ole õige tee? Meie, mängijad, oleme väsinud korporatiivsest ahnusest, mis seda tüüpi mängudest möödub. See on juhtunud Sonic Dashiga, nüüd see? Ja kas soovite, et me laadiksime 500 MB sisu ette, kui oleksite võinud lasta mängu suuremalt alla laadida? See on mobiilimäng, mitte PlayStationi või Xboxi ettetellimine.
*Redigeeri* Pärast viimaseid uuendusi tundub, et King tegi mõned valikud, millest nad aru ei saa, muudavad mängu väljakannatamatuks. Esiteks on ümber puistatud mõned tõrked, mis kukutavad teid lihtsalt põrandale, mis põhjustab edusammude kaotamist, kui te just väljakannatamatut 30-sekundilist reklaami ei vaata, ja teiseks suurendasid need teie jooksmise kiirust ja see aktiveerub peaaegu kohe, nii et parem on mitte segada. kõik või üllatus!!! Veel 30 sekundi reklaam.See on valus, kui tahad edeneda.
Mäng on alguses liiga lihtne, kuid see, mis selle mängu tapab, on ressursikoormus, mis on väljakannatamatu. Lõputu jooksja, et hankida mängu reaalseks mängimiseks ressursse, mida seejärel piirab veelgi rohkem mängimiseks vajalike materjalide meisterdamiseks kuluv aeg. Ma pole nende mehaanika suhtes uus, kuid siin pole palju mängu, et enamikke alguses isegi meelitada. Ma ei andnud ühte tähte, sest see on võluv ja truu krahhimängudele.
Redigeerimine 25.8.: võttis ühendust toega (kaks korda) vea pärast, mis muudab tasemed 2x kiiremaks. Muutes mängu mängimise keeruliseks. Pole kunagi midagi tagasi kuulnud. Redigeerimine 2 9/12: see selleks. Olen lõpetanud. Varjata viga "Coco multiversumi" probleemina? Mida?! Lõpetanud taseme sai "viga" ühtegi minu üksust ei salvestatud. Oli KESKEL taset, see käivitas mind tagasi baasi selle "veaga" jälle ükski mu üksusi ei salvestatud. Olen lõpetanud. Desinstallimine.
Hea tunne on tuua oma telefoni klassikaline mäng. Mängisin seda PlayStation 2-ga kogu aeg, kui olin 8-aastane. Telefoni puhul on see palju erinev. See on lihtsalt praktiliselt jooksumäng. Võrreldes tegelike tasemetega peate ps2-l edasi andma.