Post by mautraptoninle on Feb 21, 2022 4:23:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Worm™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρισμα άπειρων πόντων ▞▞▞
▞▞▞ Death Worm™ 2022 version ▞▞▞
Sinai telio 2
Θα έδινα κατευθείαν 5 αστέρια, αλλά και πάλι η μάχη περνά σε ένα παιχνίδι για κινητά. Δεν με πειράζει να πληρώνω για κάποια πράγματα στα παιχνίδια και καταλαβαίνω ότι είναι ένα δωρεάν παιχνίδι, αλλά αυτές οι πάσες μάχης είναι απλώς εξοργιστικές για να τις βλέπεις σε κάθε παιχνίδι. Επίσης, ακούω ότι η πληρωμένη έκδοση δεν σας δίνει τίποτα, ότι εξακολουθείτε να λαμβάνετε διαφημίσεις και μικροσυναλλαγές όπως πραγματικά γιατί; Unistalled, το πώς μπορεί κανείς να υποστηρίξει αυτό το battle pass bs με ξεπερνά.
Είναι πολύ καλό
Death Worm™ Arkade aby
Λοιπόν, αυτό το παιχνίδι είναι νόμιμο, θυμάμαι ότι έπαιζα την παλιά έκδοση αυτού του παιχνιδιού δωρεάν πριν από περίπου 6 χρόνια και εξακολουθεί να είναι καταπληκτικό μέχρι σήμερα, παρόλο που έχει πολλές περιττές διαφημίσεις, είναι κάπως χρήσιμο για τον διπλασιασμό της ποσότητας των κερμάτων που παίρνω μετά τη νίκη, αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να αγοράσω την πλήρη έκδοση του; Λοιπόν, προς το παρόν, μου αρέσει η ενημέρωση ότι αυτό το παιχνίδι είχε καλή δουλειά που το έκανε δωρεάν και σας ευχαριστώ.
Πολύ κακά γραφικά. Πολύ κακό παιχνίδι
σας αναγκάζουν να παρακολουθήσετε διαφημίσεις ακόμα κι αν απορρίψετε την προσφορά τους
Σε σύγκριση με τα άλλα παιχνίδια τύπου worm που έχω παίξει αυτό είναι το καλύτερο, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει περισσότερα γραφικά
Έχει υψηλή τιμή σκουλήκια. Με το οποίο το παιχνίδι είναι πολύ βαρετό.
Συνεχής ώθηση για μικροσυναλλαγές. Με κάνει να νιώθω ότι είμαι κι εγώ ένα εξαγριωμένο σκουλήκι, αλλά θα το απεγκαταστήσω για να αποφύγω το άγχος. Σοβαρά παιδιά. Αυτό είναι bs
Αυτό είναι πολύ κακό παιχνίδι αυτό το camparijum με το παιχνίδι vistors είναι πολύ ωραίο, θα το δοκιμάσετε
Εάν πρόκειται να φτιάξετε ένα effingworms 1/2, κάντε το σωστό, όπως αυτό το παιχνίδι πήγε καλά χωρίς κάρτα παιχνιδιού, προτιμώ τη λειτουργία επιβίωσης στο πρωτότυπο. Δεν προτείνω αυτό το rip off. Εάν ο αρχικός δημιουργός του αρχικού παιχνιδιού flash έβλεπε αυτό το κραυγαλέα ripoff, θα σας έκανε μήνυση
Στην πραγματικότητα το παιχνίδι δεν είναι ικανοποιημένο bcz Δεν περίμενα ότι το παιχνίδι είναι τόσο χειρότερο.. Στην προεπισκόπηση είδαμε ένα τρομακτικό σκουλήκι αλλά στο παιχνίδι.......Μη χάνετε λοιπόν τον χρόνο σας
Απλά καθυστερεί μετά τις ώρες παιχνιδιού. Άρα μόνο 3 αστέρια
Punch Bob 解謎 txh
Όχι, μου άρεσε σχεδόν αυτό το παιχνίδι. Ψάχνω για έναν καλό σπατάλη χρόνου εκτός σύνδεσης και αυτό το παιχνίδι απαιτεί ενέργεια στο παιχνίδι για να παίξει και δεν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψω χωρίς να πληρώσω. Πήγαινε να παίξεις τον κόσμο του πεινασμένου καρχαρία, πολύ καλύτερα.
Είναι εντάξει το συνηθίζω να παίζω αυτό το παιχνίδι πολύ και μου άρεσε, αλλά τώρα είναι ένα κέλυφος του προηγούμενου εαυτού του, δεν ζητάω συγγνώμη το μόνο πράγμα που ζητάω είναι ότι θα λάβετε υπόψη τη συμβουλή μου και δεν έχετε αφαιρέστε τη νέα έκδοση αλλά κυκλοφορήστε μια ξεχωριστή έκδοση παλαιού τύπου ή προσθέστε μια ξεχωριστή λειτουργία στην τρέχουσα έκδοση που σας επιτρέπει να παίξετε την παλιά έκδοση
Λατρεύω το παιχνίδι, μπορείτε να πάρετε πολλά διαφορετικά σκουλήκια και μπορείτε να συνθλίψετε πράγματα και απλά το λατρεύω ανεπιφύλακτα 👍
Υπάρχει κυρίως πάντα ένα διαφημιστικό διάλειμμα που είναι ενοχλητικό και πρέπει να το παρακολουθήσετε. on the way love 💕💕 and miyamoko musashi from the way I can get it to zoo and miyamoko and miyamoko musashi from the way of to the stories of the way to do to get the stories of to zoo hi and miyamko for a mi ya mi εγώ, αλλά κανείς δεν χρειάζεται να πάει ζωολογικό κήπο και miyamko και μπορώ να είμαι εκεί από τον τρόπο που εσείς οι μισοί για να βάλω τις ιστορίες των θρύλων και του miyamoko musashi στη ζωή μου και θα καταλάβω τους τρόπους με τις ιστορίες που πηγαίνετε.
Φοβερό παιχνίδι, αλλά υπάρχει ενέργεια δεν μου αρέσει αυτό γιατί όταν παίζετε πολύ ώρα εξαντλείται η ενέργειά σας ΞΕΡΩ ότι υπάρχει αγορά άπειρης ενέργειας, αλλά αυτό είναι με χρήματα, οπότε μπορείτε παρακαλώ να αφαιρέσετε το θέμα της ενέργειας; Εκτός από αυτό θα του έδινα ένα ☆☆☆☆☆
Για τον πουτσο
Το Death worm θα είναι πάντα το αγαπημένο μου παιχνίδι! Έχουν γίνει πολλές αλλαγές, καλές και κακές, αλλά τις συνηθίζω. ΛΑΤΡΕΥΩ το νέο είδος σκουληκιών, αλλά το αγαπημένο μου είναι το Alien worm! Τα σαγόνια που κλείνουν για να φάνε κόσμο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! 😄 Μπορώ να κάνω ένα αίτημα ως παίκτης για μεγάλο χρονικό διάστημα; Θα μπορούσατε να επαναφέρετε την ικανότητά μας να αναβαθμίζουμε το μέγεθος του σκουληκιού μας, αντί να είναι απλώς ένα power up; Μου λείπει να βλέπω το σκουλήκι μου να μεγαλώνει καθώς έτρωγε όλο και περισσότερους ανθρώπους! Είμαι πολύ λυπημένος γιατί ο Χένρι απλώς συρρικνώνεται τώρα. 😔
Τελιο
Death Worm™ Arkaadmängud watk
Διασκεδαστικό παιχνίδι. Εάν πείτε όχι, χάρη στη 2 φορές ανταμοιβή μετά από έναν αγώνα, μερικές φορές πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση 5 δευτερολέπτων. Καθόλου άσχημα σε σύγκριση με τα περισσότερα παιχνίδια
Death Worm™ ஆர்கேட் oife
Ήρθα ψάχνοντας για ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσα να είμαι ένα τεράστιο σκουλήκι του θανάτου έτοιμο να φάει τα πάντα. Ωστόσο, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε ένα μόνο στατιστικό σε ένα επίπεδο μόνο εάν είστε τυχεροί με αυτό που σας δίνει το παιχνίδι για να ανεβάσετε επίπεδο. τα επίπεδα της καμπάνιας περιορίζονται πίσω από τα επίπεδα εμπειρίας που θα ακονίσετε σε blitz, οπότε αν ΟΝΤΩΣ παίξετε αυτό το παιχνίδι, αφαιρέστε αυτό πρώτα. Όποιος είναι συνηθισμένος στα αυθεντικά σκουλήκια στα οποία βασίζεται αυτό το παιχνίδι, θα γνωρίζει ότι αυτό είναι ένα φτηνό knock off.
Αυτή είναι απλώς μια δωρεάν έκδοση του πραγματικού παιχνιδιού, επομένως έχει πολλές διαφημίσεις και άλλα πράγματα
Είναι μια καλή στιγμή, αλλά όταν τελειώνουν ορισμένες διαφημίσεις, η οθόνη γίνεται μαύρη και πρέπει να κλείσετε το παιχνίδι αναγκαστικά για να επιστρέψετε.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου με νόημα. Ευχαριστώ πολύ.
ΦΟΒΕΡΟ
Ηλιθιομαλακισιο βλακισιο
είναι διασκεδαστικό, αλλά το ενεργειακό σύστημα είναι κατά του εθισμού και αν δεν σας αρέσουν οι διαφημίσεις, απλώς απενεργοποιήστε το Διαδίκτυο. τόσο σπουδαίο
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό και δεν έχει διαφημίσεις
Τρομερά γραφικά, αλλά το παιχνίδι είναι εντάξει
Μου αρέσει να παίζω Deathworm και είναι μια από τις αγαπημένες μου εφαρμογές. Πρόσφατα, παρατήρησα ένα μοιραίο ελάττωμα στο παιχνίδι είναι οι ανταμοιβές σεζόν στις οποίες σας δίνεται μόνο ένας συγκεκριμένος χρόνος για να ολοκληρώσετε και αν δεν ολοκληρωθεί, πρέπει να πληρώσετε ξανά εάν θέλετε να συνεχίσετε. Το χειρότερο είναι ότι ορισμένα σκουλήκια μπορούν να ξεκλειδωθούν μόνο σε συγκεκριμένες εποχές. Και αν κατά λάθος μεταβείτε στην επόμενη σεζόν, δεν είναι διαθέσιμες για ξεκλείδωμα. Μπορείτε, λοιπόν, να μας επιτρέψετε να ξεκλειδώνουμε σκουλήκια από τις προηγούμενες σεζόν μαζί με την επανάληψη των παλιών χαρτών;
Αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά μου αρέσει μεταξύ μας, λυπάμαι
Η υστέρηση ελαφίνα
Death Worm™ ஆர்கேட் owyo
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι, αλλά προσθέστε περισσότερες αποστολές, περιβάλλον και σκουλήκια
Λίγο νωρίς στην εμπειρία μου με αυτήν την εφαρμογή. Είμαι λίγο φοβισμένος καθώς είδα ένα παρόμοιο δείγμα να προεξέχει από τα καημένα μας κόκερ σπάνιελ αλήτη όταν ήμουν μικρός
Πολύ.......απλό...επαναληπτικό...συνολικά καλή ώρα περαστικού.
Υπέροχο παιχνίδι!! Εξαιρετικά διασκεδαστικό και ομαλό.
Εκπληκτικά διασκεδαστικό στα πρώτα δύο λεπτά. Φυσικά ξεθωριάζει μετά το πρώτο παιχνίδι, αλλά οργανικά, όχι λόγω διαφημίσεων ή μη ανταποκρινόμενων στοιχείων ελέγχου που θα πλήξουν την μανιασμένη ομορφιά των παιχνιδιών.
Το σκουλήκι είναι κουλ!!!
Παλιές καλές μέρες, αυτό το παιχνίδι αξίζει 5 αστέρια για να διασκεδάσει την παιδική μου ηλικία
Διασκεδαστικό, αλλά οι διαφημίσεις καταστρέφουν τα πάντα
Μου αρέσει το παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό γιατί μπορείτε να ξεκλειδώσετε διαφορετικά πλάσματα και επίσης αν θέλετε να διατηρήσετε τις αναβαθμίσεις σας μόνιμες
10/10 λατρεύω το παιχνίδι, αλλά μακάρι να ήταν σαν τα PC όταν τρως για να γίνεσαι μεγάλος αλλά να λατρεύεις το παιχνίδι!
Το έκανε είναι πολύ καλό