Post by mautraptoninle on Feb 21, 2022 4:26:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar generator tokens ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash Lite 2022 version ▞▞▞
Oynadım və çoxlu nasazlıqlar yaşadım, bəzən öz-özünə dayanır, bəzən donur və mən ölürəm və bəzən yavaşlayır (P.S səhvləri düzəldin
Mən daha çox kompüterdə oynamışam və bu mobil versiyanı pulsuz görmüşəm və o, olduqca gözəldir, əla işləyir və çox hamardır və tövsiyə edəcəyim reklamlar çox deyil.
Geometry Dash Lite скачать на Android бесплатно
Bunu ilk defe dostumun telfonunda oynamisam
Download Geometry Dash 2.111 APK for android
Mən onu 1 ulduzla qiymətləndirirəm, çünki bəzən tullanmaq lazım olanda mənə tullanmağa imkan vermir və bu məni dəli edir.....
Təcrübə rejimində sıçrayış etməyə çalışıram, kürülərimi sıfırlamalıyam, amma yaxşı oyundur
Bəzi yaxşı 2015 nostaljisi üçün yenidən quraşdırılmışdır. Dərhal söndü və öldü, sonra çökdü. Hey, insanlar bu oyunu bəyəndilər? Bu oyunu bəyəndim?
25 Games Like Geometry Dash Lite for IOS iPhone
Mən toxunmasam da tullanır və vuranda atılmır. İkinci öləndə o zəhlətökən reklamlardan biri açılır və sonra bu, çox əsəbi olur.
Düzünü desəm, bu oyun yaxşıdır, amma bir yoxlama nöqtəsi əlavə etməyi məsləhət görürəm, çünki öləndə yenidən başladığımız ilk nöqtəyə qayıdırıq, bu oyunu yaxşı qəbul edirik, amma real oyunu almaq üçün o qədər də yaxşı deyil😇😇😇 ki, ödənilir. Və bu oyunun adı həndəsə tire olmamalıdır, çünki bu bir Parkour oyunudur. Mən haqlıyam? Amma bu oyunu oynamağı tövsiyə edərdim, bu gözəldir.
Geometry Dash · RobTop Games · Jump və bu rythm-based fəaliyyət platformer təhlükə vasitəsilə yol uçmaq! 1,99 US$. Brick Ball Blast: Ball Crusher.
Mən oyunu sevirəm, lakin çoxlu gecikmə ekranına toxunmaqdan əziyyət çəkirəm. Mən XStep oynayanda çox dəfə toxundum, kubum tullanmırdı. Mən oyunda yaxşıyam, amma problemlərim üçün bunu üç ulduzla qiymətləndirirəm
Mən buna yaxşı rəy verirəm, mən bu sünbüllərin üzərindən tullanmağı xoşlayıram, mən sadəcə cılız dostum, musiqi mənim repin bacarığım qədər pop deyil, mavi okean kimi yaxşı axın var, bu oyun ekipajım kimi etibarlıdır, onu Terry Crews kimi aşağı salın, rəqs edin və dişimi yumruqladı, indi bu sizin üçündür
Bu həm əyləncəlidir, həm də çətindir, amma ritmi və rəngi xoşlayıram. O, oflayndır, ona görə də istədiyim zaman oynaya bilərəm. Keyfiyyət yaxşıdır, amma məni tanımıram ki, hər şeyi yenidən başlamalısan və bunu yenidən et. Amma mən 8.5/10 verəcəyəm
पोपो की खान असल की नकल वाले गेम exo
🤩😆gəşəy oyundu amma obisi pulludur
əvvəl yaxşı idi amma indi çoxlu reklam var. Hər cəhd arasında və hətta bəzən oyunun ortasında reklamlar alıram! Həm də reklamlar demək olar ki, həmişə 30 saniyə uzunluğunda olur və mən hər dəfə ona baxmalı oluram. Bu oyunu bəyənirəm, amma bütün reklamlara dözə bilmirəm.
bu, çox asılılıq və əyləncə idi, lakin mənim tərəqqimi xilas etmədi. Bunun nə üçün baş verdiyini bilmirəm, çünki planşetimə yükləyəndə həmişə hər şeyi saxlayırdı. lakin bundan sonra mən bir acc etdim və bunun irəliləyişimi xilas edəcəyini düşündüm, amma sürpriz sürpriz oldu, olmadı. ona görə də parametrlərdə acc-a daxil oluram və onun hətta acc sil düyməsi belə yoxdur. ona bir ulduz verərdim, amma bu oyuna iki ulduz verməyimin yeganə səbəbi onu oynayanda əylənməyimdir.
Hər şey əladır, amma bəzən super sürətlə gedirəm və bir sünbül vururam və məni öldürürəm.
Bəli, bu, real versiyanı almaqdan daha yaxşıdır id həqiqətən reklamlara əhəmiyyət verir, çünki reklamlar var, sadəcə olaraq onları atlayırlar, bəli həndəsə tiresinin sadə versiyasına baxışım
Bu oyun heyrətamizdir və mən onu çox sevirəm. Amma 3 ulduz verməyimin yeganə səbəbi son vaxtlar problem olmasıdır.Bəzən mahnı və ya oyun çox erkən başlayır və hər şeyi sıradan çıxarır və ya oyun geridə qalır və həmçinin hər şeyi sıradan çıxarır. Bu problemdir, çünki bu məni çaşdırır! Zəhmət olmasa bunu düzəldin və mən 5 ulduz verəcəm
Geometry Dash Lite Arcade ngc
Geometry Dash Lite Arkade ksed
Oyun əyləncəlidir, lakin proqram bərbaddır. Reklamları oynatmağa çalışarkən (zənn edirəm) bir neçə dəqiqə ərzində iki dəfə dondu, çox ləngidiyini qeyd etmə.
Geometry Dash Lite 2.2 For IOS is the free sequel version of Geometry Dash. This is one of simple yet addictive and hard to beat arcade
Bəli, oyun gözəldir və gözəldir, amma mən onu basdığım zaman o, kürə kimi tullana bilər. Mən onu basdım, amma tullanmağa imkan vermədi. Bu mənə qəzəblənmək və qəzəblənmək üçün mükəmməl vaxt verdi. Zəhmət olmasa oyunu 2.2-də təkmilləşdirin. Təşəkkür.
Oyun çox gözəloyundu sitrəs çıxarıcı oyundur ama maraglıdı
oyun əladır! əyləncəli və çətin olur. bir problem var... Mən oynamağa çalışıram və 60%-ə çatıram və sonra əlavə açılır və məni yenidən işə salır! çox bezdiricidir!
Mən bu oyunu sevirəm, çünki hər şey qaydasındadır, lakin bəzi səviyyələr bir az çətindir, lakin bu oyun əyləncəlidir, həqiqətən istəyirəm ki, daha çox və çətin səviyyələr olsun.
Həndəsə tiresinin pulsuz versiyası, lakin tərtibatçılar hər 2 ölümdən bir göstərdikləri bütün reklamlardan satın aldığınızdan daha çox pul qazanırlar!
Pobierz Geometry Dash Lite APK dla LG G4 stylus
Oyunu reklamlarla məhv etdi... yaxşı oyun idi, amma indi xarab oldu, çünki hər 2 uğursuz reklam var
A.Y.E
Telefonumu otağa atmaq istədiyim hər zaman bu oyunu qiymətləndirsəm, rəyim 1 ulduz olardı. Ancaq bu, ədalətli olmazdı, çünki bu oyun asılılıq yaradır və həqiqətən vaxt keçirmək üçün əyləncəli bir yoldur. Dostlarla birlikdə oynamağı çox tövsiyə edirik!
Bu oyun olduqca yaxşıdır, lakin birinci səviyyə daxil olmaqla səviyyələr çox çox çox çətindir
Tam versiya ilə müqayisədə bu o qədər də pis deyil. Bununla belə, o, həmişə kranları qeyd etmir və çoxsaylı cəhdlərdən sonra reklamlar açılır. Düzünü desəm, bu reklam problemini həll etmək üçün telefonumda məlumatımı (və ya WiFi) söndürürəm, sonra proqramı yenidən açıram və heç birini də almıram. Odur ki, heç bir reklam almaq istəməyənlər üçün pulunuza qənaət edin və sadəcə WiFi-ni söndürün
Mən bu oyunu sevirəm, çünki musiqi hər səviyyədə intensivdir və super əyləncəlidir, lakin daha çox səviyyə əlavə edə bilərsiniz, sadəcə onu endirin və bu oyunu əbədi olaraq oynayın
Çoxlu reklamları var. Düzgün oynaya bilməməyim məni qovdu. Amma yenə də əla oyundur, mən çox qəzəblənirəm, amma bu, məni oynamağıma mane olmur
Mən bu oyunu sevmirəm, çünki o, xarabdır. Hamısı pozulmur, ancaq bir şey, ORBS. Bütün kürələr qırıq, mavi sarı qara və bənövşəyi, qırmızıdır. MƏN gdash-da hər səviyyəni keçə bilərəm, amma kürələr məni yuxarı qaldıra bilmədiyi üçün bacara bilmirəm, çünki 91% clutterfunk-da mən qarışıram, bu BS-dir, siz orada qarışmalısınız, siz onu düzəltməlisiniz ki, vurduğunuz yeri düzəltməlisiniz. erkən və ya gec eyni olmalıdır
Mən oyunu sevirəm, amma bəzən əsəbiləşir, ekranıma toxunanda atlamalarımı saymır və səviyyənin quruması qanuni olaraq qeyri-mümkündür
Geometry Dash Lite for iPhone - Download
Pis ancaq hobbanır
Bu oyun tamamilə saxtalaşdırılıb. Nə vaxt portaldan keçsəm, o, tullanır və mən sünbülün içinə düşürəm. Bundan başqa, oyunu bəyənirəm.
Gözəl və yaxşı oyundur, asanlıqla qəzəblənmirsinizsə, bunu yükləmənizi tövsiyə edirəm. Bu oyun əvvəlcə çətin ola bilər, amma məşq etməyə davam etsəniz, nəticədə yaxşı olacaqsınız.
Ənnn yaxşı oyundur
Geometry Dash - Jump and fly your way through danger in this rhythm-based action platformer! Check out the full version for new levels, soundtracks,
Əgər siz bütün oyunu satın almasanız və sonra bunu etdikdə DLC-lər almalı olacaqsınızsa, məncə, həqiqətən də bilmirəm ki, pulsuz oyunsuz darıxdırıcı deyilən zaman tam oyunu almaq istəmirəm. hələ deməmişəmsə tam oyun
Не запускается geometry dash
Geometry Dash Lite آرکیڈ comn
Mən oyunu sevirəm və onun səviyyəli dizaynı əladır, lakin musiqi 3-5 saniyə gecikir. Hazırda onu yenidən quraşdırmaq prosesindəyəm. Quraşdırılanda bunu yeniləyəcəm. Mən proqramı yenidən quraşdırmışam və heç nə dəyişməyib. Zəhmət olmasa bunu düzəldin, çünki onun sinxron olduğunu bilirəm.