Post by hyteaftdisfsuchcurt on Mar 16, 2022 10:37:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tobo: Naučte se turecký ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tobo: Naučte se turecký IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack hra (zvýšit výdrž) ▞▞▞
▞▞▞ Tobo: Naučte se turecký 2022 version ▞▞▞
Důkaz 111: Skvělá detektivka do ucha, kde ovlivňujete děj a ...
Velmi dobrá aplikace..a snadné použití
Skvělé pro mě na zapamatování
Toto je velmi dobrá aplikace pro výuku krůty, pokud je někdo nadšený, že se v budoucnu bude učit krůtu, měl by tuto aplikaci vyzkoušet 😉
Velmi užitečná a snadno použitelná aplikace. Měl také dobré zkušenosti s ToboSpanish a ToboGreek. Gratulujeme vývojářům!
ZPRAVODAJ - Brno - Žabovřesky
Miluji tuto aplikaci ... velmi usnadňuje učení
Snadná a užitečná aplikace.
Skvělé, spousta reklam
koks gozal
To je úžasné ..... denně se z toho učím pár nových slov ..... laskavě vytvořte aplikaci pro studenta Urdu.....
Nebo brzy se naučili od lidí tamějších nejwíc rozkoše hledati^ jakož až podnes ... Tedy w Pcrsii, w Sýrii, w Maloasii wsechny téměř vise turecké i jiné
Díky Přidejte prosím anglický překlad k příkladům tureckých vět.
www.e15.cz/byznys/reality-a-stavebnictvi/hudecek ...
Tobo: Learn Turkish Vocabulary શિક્ષણ ubl
Mělo by tam být tlačítko restartu nebo nějaké možnosti. Udělal jsem nějaké chyby, když jsem na začátku přeskakoval některá slova, tak jsem to přeinstaloval. Mělo by být snazší zjistit
Je to velmi dobrá platforma k učení
Skvělé a užitečné
Od té doby se mnohé změnilo, láska k cizím jazykům a chuť (se) je naučit však ... Nejlepší pověst měl English Institute, kde se mohli žáci vzdělávat
Naučil jsem se toho tolik, že po měsíci můžu říct turecky tak dokonale
عالی واقعا
Úžasná aplikace pro výuku tureckého jazyka. Oceňuji celý tým této aplikace. Díky moc za pomoc lidem.
Výroční zpráva Základní školy pro zrakově postižené za školní ...
Tobo: Leer Turkse woordenschat Onderwijs xeov
Knihy vložené uživatelem slide | ČBDB.cz
Lidé se po celý život potřebují učit a znovu se naučit nové i zapomenuté. Vzdělávání se musí stále více zaměřovat na mezioborovou spolupráci a na dovednosti
Skvělé... Covrrs všechno
Úžasné
Aplikace je určená pro tablety, je zdarma a je dostupná pro iOs i Android. Vytvořit podnětné prostředí, ve kterém se děti naučí klást otázky a hledat na .
4 Pics 1 Word Quiz - 2022 퀴즈 ueu
Příliš mnoho opakujících se reklam, wvweykde nahoru, dolů, kdekoli. Velmi průměrná a skromná turecká jazyková platforma. Myslím, že to vysoké číslo je motivováno spíše tureckou nacionalistickou hrdostí, spíše statistikou a jednoduchostí použití a možností.
I když existuje mnoho reklam (což je pochopitelné, protože existuje prémiová verze), tato aplikace mi v poslední době hodně pomáhá. Dobrá práce!!
Pěkná aplikace, snadné učení. Doufám, že brzy přidáte další obsah. Dík....
😚
Հրաշալի ծրագիր է: Rodné jazyky, přidejte prosím také arménštinu!
KULTURA A VOLNÝ ČAS
Velmi dobrá aplikace, přichází s užitečnými výrazy.
Pokud se učíte turecký jazyk jako já, věřte mi, že jste si vybrali perfektní aplikaci.
Skvělý
Turečtina je pro mě 10. jazyk
Tobo: Naučte sa turecký Vzdelávanie ijvg
Používal jsem tuto aplikaci týden a bylo to skvělé, doufám, že to tak bude až do konce.
Tobo: Naučte sa turecký Vzdelávanie abo
Je to dobré.
taková skvělá aplikace velmi organizovaná a užitečná
kapitál a musela se naučit hospodařit ... ParTNersTví, záPadNího balkáNu a TureCka úzCe souvisí s ... aplikace pro iOS či Android.